Εταιρικό Προφίλ

  1. Αρχική
  2. Εταιρικό Προφίλ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ FORD ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΔΩΣΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ H ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ,ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ, Η ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ O ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ  ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ,ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ FOCUS MK1 ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΞΕΛΙΞΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ 100HP ΣΕ 125HP.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Ο.Ε ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ , ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ.